Afvallen bij Body Result

Home / Afvallen bij Body Result

Afvallen kan op veel manieren.

Ik help je!

Wie overtollige kilo’s kwijt wil raken, heeft de keuze uit een scala aan methodes. Maar kiezen is niet gemakkelijk, weet ik uit ervaring. Op deze pagina heb ik daarom alvast een selectie voor je. Klik op een methode als je er meer over wilt weten. In ons kennismakingsgesprek bespreek ik graag met je welke methode voor jou het meest geschikt is. Goed om vooraf vast te weten: je betaalt bij ons geen inschrijfgeld en onze dieetbegeleiding is gratis.

Wat val je af: spiermassa, vet of vocht?
Als je gaat afslanken met Body Result, krijg je persoonlijke begeleiding. Wekelijks kom je langs om te wegen. Tijdens dit weegconsult kijkt je persoonlijke coach niet alleen hoeveel je afvalt, maar ook naar wát je afvalt; spiermassa, vet of vocht. Dit is erg belangrijk en als het niet in verhouding is, passen we je dieet aan. Natuurlijk kun je ook vragen stellen als iets niet helemaal duidelijk.

Niet afvallen, geld terug-garantie
Tijdens de vrijblijvende intake bespreken we uitvoerig je wensen en bespreken we de mogelijkheden om af te slanken onder begeleiding. Samen bepalen we hoe we aan de slag gaan en ik laat je zien wat de kosten hiervoor zijn. Ik wil niks liever dan dat jij je doel gaat bereiken. En dat gaat lukken ook. We hebben zelfs diëten met een niet afvallen, geld terug-garantie!

Vrijblijvend kennismaken?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden. Bel of mail me voor een afspraak via het contactformulier.