Afslankbegeleiding

Home / Afvallen / Afslankbegeleiding

Persoonlijke begeleiding bij afslanken

Als je besluit om af te gaan vallen bij Body Result, wil ik niks anders dan dat jij je doel gaat bereiken. Daar gaan we samen voor zorgen! Het is mijn passie om jou te helpen hierbij en ik verheug me er nu al op om te zien wat het gaat doen met je. Afvallen betekent namelijk niet alleen een paar maten minder. Het zorgt ook voor meer zelfvertrouwen en meer energie.

De voordelen

  • Geen inschrijfgeld
  • Gratis persoonlijke afslankbegeleiding
  • Keuze uit diverse diëten
  • Wekelijks weegconsult voor extra motivatie
  • Niet afvallen, geld terug-garantie

Wekelijks wegen
Ik vind het belangrijk dat jij resultaat boekt en je goed voelt bij wat je doet. Elke week kom je daarom even wegen en bespreken we hoe het gaat. Het is niet altijd makkelijk, maar ik sleep je erdoor! En je zult versteld staan over het resultaat. Ik ben er zeker van dat het gaat lukken. Bij bepaalde diëten durf ik je dan ook een niet afvallen, geld terug-garantie te geven. En de persoonlijke afslankbegeleiding is bovendien gratis!

Wat val je af?
Tijdens het wekelijkse weegconsult kijk ik niet alleen hoeveel je afvalt, maar ook naar wát je afvalt. Val je af in spiermassa, vet of vocht? Dit is erg belangrijk, want het moet in verhouding zijn. Als het nodig is, passen we je dieet erop aan. Natuurlijk kun je ook vragen stellen tijdens het consult. Samen zorgen we ervoor dat je op een verantwoorde manier afvalt, zonder jojo-effect.

 

Iets voor jou?
Wil jij ook afvallen met gratis afslankbegeleiding? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je kennismaken met de verschillende diëten. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 


Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij via het contactformulier.