Cryotherapie

Home / Afvallen / Cryotherapie

Cryotherapie

Wat is cryolipolyse?

Cryotherapie laat u gezond én gemakkelijk afvallen zonder sporten. De vetcellen onder de huid worden gekoeld. De procedure is heel precies toe te passen en bovendien zeer veilig. De vetcellen worden bevroren en sterven vervolgens af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd, waardoor het vet dat u altijd kwijt wilde is verdwenen. Zowel mannen als vrouwen kunnen een cryo behandeling volgen.

 

Cryo therapie is hét alternatief voor liposuctie!

Overtollig vet op uw billen, buik of bovenbenen of andere probleemzones? Daar waar u met trainen en diëten niet het gewenste resultaat bereikt, kan dat met cryolipolyse wel. In tegenstelling tot liposuctie is vet bevriezen een uitwendige behandeling, waar geen naald bij aan te pas komt. Je verliest dus centimeters én cryo bevordert versteviging van de huid.

Behandeling
De behandeling is pijnloos en duurt 20 tot 30 minuten. Er zijn ongeveer 6 behandelingen nodig voor een goed resultaat en de tijd tussen twee behandelingen is 14 dagen. Dit is nodig omdat het lichaam de tijd moet krijgen om de afvalstoffen op te ruimen. Dit gebeurt op een natuurlijke manier.

 

Cryolipolyse voordelen

  • Het is een snelle en pijnloze behandeling
  • Geen herstel periode en geen bijwerkingen
  • Geen complicaties aan verbonden
  • Na 1 behandeling al zichtbaar resultaat
  • Zeer goed alternatief voor liposuctie