Diëten

Home / Afvallen / Diëten

Verantwoord afvallen op een wijze die bij jou past!

 

Welk dieet is jou op het lijf geschreven?

Op basis van ervaringen met klanten, heb ik een selectie gemaakt van de meest effectieve diëten. Hiervan weet ik zeker dat ze goed werken en dat jij er je doelen mee zult bereiken. Welk dieet bij jou en je portemonnee past, daar hebben we het samen over tijdens een vrijblijvend intakegesprek. Goed om te weten: bij sommige diëten geef ik je een NIET AFVALLEN, GELD TERUG-GARANTIE!

Dieet met normaal eten

Tijdens het volgen van dit dieet eet u vlees, vis, groenten, fruit, zuivel enz. Maar wel in een uitgebalanceerde vorm in combinatie met vitamines. Het dieet is zo samengesteld dat u geen hongergevoel heeft, maar wel veel extra energie krijgt.

D-line BIO dieet met niet afvallen, geld terug-garantie
Het BIO dieet is een geheel biologisch dieet in de vorm van verschillende soorten shakes, pasta en wraps. Daarnaast eet je groenten en fruit. Met dit dieet kun je gemiddeld tussen de 5 en 7 kg per maand afvallen.

Dline proteïnen-dieet met niet afvallen, geld terug-garantie
Dit proteïnen-programma bestaat uit meer dan 100 smakelijke gerechten en tussendoortjes die boordevol eiwitten zitten. Ze geven je een verzadigd gevoel en zorgen ervoor dat je afvalt op precies de juiste plekken. Je verliest geen spiermassa, maar wel vet. Je werkt met een persoonlijk stappenplan en ik geef je persoonlijke begeleiding. Zo werk je toe naar een blijvend gezonde leefstijl.

De voordelen

  • Val 6 tot 9 kilo per maand af
  • Geen hongergevoel, wel meer energie
  • Val alleen vet af, geen spiermassa
  • Snel resultaat voor optimale motivatie

Dieet met normaal eten
Gewoon lekker vlees, vis, groente, fruit, zuivel etc. eten, maar wel in een uitgebalanceerde vorm in combinatie met vitamines. We stellen je dieet zo samen, dat je geen hongergevoel hebt en veel extra energie krijgt.

Iets voor jou?
Wil je effectief diëten? Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je de mogelijkheden zien. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Bel of mail mij via het contactformulier.