TFM – Cabine

Home / Afvallen / TFM – Cabine

TFM – Cabine

De TFM – Cabine is een afslankmethode waarbij je zoals de naam al zegt in een cabine ligt. Tfm staat voor Thermo Fysische Methode. Centraal hierbij staat de actieve bewegingstherapie. In de cabine zitten infraroodlampen. Die zorgen voor de vetverbranding. De infraroodstraling werkt diep in op de spieren, het voorkomt daarmee spierpijn en het stimuleert de doorbloeding.

De oefeningen worden liggend uitgevoerd.  Hierdoor worden rug en gewrichten ontzien. Een doelgericht (figuurcorrectie) en medisch verantwoord oefenprogramma. Het programma wordt afgestemd op je gewicht, leeftijd, conditie en gezondheid.

Na verloop van tijd kunnen de oefeningen worden verzwaard. Door de verschillende intensiviteit niveaus blijft het resultaat optimaal. Je conditie blijft op peil en je figuur wordt gecorrigeerd.

Door de oefeningen en het voedingsadvies verliest u al centimeters na ongeveer 10 sessies. U zult centimeters verliezen op de plaatsen waar u dat graag wilt.

Training

2 keer in de week een training van 30 minuten

Wij raden aan om de tfm behandeling in combinatie te doen met de Mon Amie collageenbank. Dit betekent dat je na de training 10 minuten gebruik maakt van de Mon Amie. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker en elastischer wordt. Ook zorgt het voor een betere doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen en werkt tegen cellulite.

Zelfs na uitvoering van de bewegingssessie gaat de calorieverbranding nog een tijdje door. Dit is het zogenaamde “afterburn” effect, de periode van verhoogde stofwisseling in rust.

Prijzen

  • 20x(2x per week)  TFM – warmtecabine inclusief 20x collageen/zonnebank (10 min) € 430,00
  • 10x(2x per week)  TFM – warmtecabine € 195,00

Een persoonlijk intakegesprek plannen? Neem contact op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.