Bye Bye Cellulite

Home / Beauty / Bye Bye Cellulite

Het werkt echt!

Ik geloof niet zo snel in crème tegen cellulite maar iedereen die het gebruikt is zo enthousiast, dat wij iedereen de gelegenheid willen geven om te komen testen. goede resultaten. Wil jij het ook proberen? Bel dan even voor een afspraak en……..

Kom gratis deze crème proberen!

ByeByeCellulite® bevat unieke werkstoffen met een 6-voudige werking. De werkzame stoffen zijn 100% plantaardig en zijn optimaal op elkaar afgestemd waardoor het effect bij herhaaldelijk gebruik lang aanhoudt.
1. Verbetering van de doorbloeding.
2. Verbetering van de van de huid.
3. Egaler huidbeeld (minder “putjes”)
4. Versteviging van de huidstructuur.
5. Verbetering van de elasticiteit van de huid
6. De huid en onderliggende delen zien er in zijn geheel gladder uit

Testfase
Wij en iedereen die de crème heeft geprobeerd is zeer enthousiast. Zelf ben ik 57 jaar en mijn huid begint een beetje te verslappen wat ik niet echt leuk vind. Ik heb de byebyecellulite nu een paar dagen gesmeerd en zie nu al verschil! Mijn huid is al strakker.

Wil jij de crème eerst gratis testen? Bel dan naar 0499 – 37 97 87 of 06 – 40 36 37 57.

Wat gaan we dan doen? Jij maakt zelf een vóór-foto van je probleemzone bij goed licht. Reinig de huid eerst goed. De huid moet helemaal schoon zijn, dus geen showergel of bodymilk gebruiken op het te behandelen gebied.  Wij brengen vervolgens de crème aan.
Na enkele minuten zal je huid reageren: roodheid, hitte, tintelingen.
Maak na 4 uur een na-foto. Je zult versteld staan van het verschil! Dit verschil is natuurlijk niet blijvend na 1x smeren, maar toont wel aan dat je goed op de crème reageert en dat een kuur tot een beter huidbeeld zal leiden.

Kuurverband
Afhankelijk van de mate van cellulite raden wij één kuur van 1 tot3 maanden aan. De eerste effecten zullen al snel optreden. De huid voelt zachter aan, de doorbloeding wordt beter. Soms neemt de cellulite in het begin iets toe omdat er vocht en afvalstoffen aan de cellen onttrokken wordt. Dat is een goed teken en het huidbeeld zal snel beter worden. Belangrijk is dat je consequent blijft smeren.
Als het gewenste resultaat bereikt is kun je afbouwen. Om je resultaat te behouden adviseren wij om de creme 1 tot 2 keer per week te blijven gebruiken afhankelijk van de mate van cellulite. Je doet dan meer dan 6 maanden tot zelfs 1 jaar met 1 pot! Bedenk dat ons lichaam – net zoals we ook producten voor ons gezicht gebruiken – verzorging en onderhoud nodig heeft om het verouderingsproces te vertragen.

Hoe te gebruiken
Een pot bevat 200 ml. en is goed voor circa 1 maand.
Reinig je huid eerst goed. Eventueel 1 keer per week de huid scrubben. Ook als je badproducten gebruikt hebt is het goed om de huid voor het aanbrengen extra te reinigen.
Breng de crème 2 keer per dag aan op de gereinigde huid: in de ochtend en voor het slapen gaan. Na enkele minuten zal je huid reageren. De huid wordt rood en gaat tintelen en wordt warm. Dit is een goed teken! Blijf uit de felle zon tot de roodheid en warmte weggetrokken is. De roodheid zal na een dag of 5 verdwijnen.

Heb je een erg gevoelige huid, dan kun je beter ByeByeCellulite® sensitive gebruiken. ByeByeCellulite® sensitive is nl. ontwikkeld voor de gevoelige huid en voor langdurige behandeling. Er is geen zichtbare roodheid en hitte. Kan ook gebruikt worden in warme gebieden en in fel zonlicht. Maar het kan zijn dat deze minder snel werkt.

Actieve ingrediënten
Tocoferol nicotinaat (circulatie), Cafeïne (vetverbranding), Carnitine (vetstofwisseling), Fisetine (ledigt vetdepots).
Brandnetel, Muizenoor, Aloë vera, Raspberry Ketones, Paardenkastanje, Indische Waternavel, Blaaswier, Thee, Camellia, Klimop, Calcium, Pantethine, Sojaolie, Vitamine E en Zonnebloem.
Dierproefvrij, parabenen- en paraffinevrij, bevat geen homonen.

Tip:

Er zijn ook nog andere producten verkrijgbaar. Informeer ook eens naar LIPOSCULP (bij vetophopingen) en 3D BODY LIFT ULTRA FIRMING BODY CREAM