BeyBeyCellulite®

Home / Beauty / BeyBeyCellulite®

De anti-cellulite crème die écht werkt

 

Kom deze unieke crème gratis proberen!

Zelf geloof ik niet zo snel in een crème tegen cellulite. Maar iedereen die het gebruikt, is zo enthousiast, dat ik ook overstag ging. En daar heb ik met mijn 58 jaar geen spijt van gekregen. BeyBeyCellulite® werkt echt! Ik ben zo enthousiast dat ik je van harte uitnodig om het zelf te komen proberen. Helemaal gratis op mijn kosten! Verderop lees je hoe het werkt.

De voordelen
BeyBeyCellulite® bevat unieke werkstoffen met zesvoudige werking. De werkzame stoffen zijn 100% plantaardig en optimaal op elkaar afgestemd, waardoor het effect bij herhaaldelijk gebruik lang aanhoudt. De zesvoudige werking:

  • Verbetering van de doorbloeding
  • Verbetering van de huid
  • Egaler huidbeeld; minder ‘putjes’
  • Versteviging van de huidstructuur
  • Verbetering van de elasticiteit van de huid
  • Gladdere huid en onderliggende delen

Gratis testen
Maak een afspraak via 0499 – 37 97 87 en neem een vóór-foto mee van je probleemzone bij goed licht. Reinig je huid eerst goed. Je huid moet helemaal schoon zijn, dus geen showergel of bodymilk gebruiken op het te behandelen gebied. Vervolgens breng ik de crème aan. Na enkele minuten reageert je huid: roodheid, hitte, tintelingen. Maak dan na 4 uur de na-foto. Je zult versteld staan van het verschil!

Iets voor jou?
Wat je in de testfase ziet, is natuurlijk niet blijvend na één keer smeren. Afhankelijk van de mate van cellulite raad ik je een kuur aan van 1 tot 3 maanden. Hoe het precies werkt, leg ik je graag uit in een persoonlijk gesprek. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Bel of mail mij  voor een afspraak via het contactformulier.