Definitief ontharen

Home / Beauty / Definitief ontharen

Elos definitief ontharen met IPL

Pijnloos, veilig en snel overtollige haren definitief verwijderen

Heb je net als ik ook zo’n hekel aan scheren, harsen en epileren? Ik vind het maar een vervelend terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. En met mij veel vrouwen en mannen, dat weet ik zeker. Met de ELOS is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. Pijnloos, veilig, snel en definitief!

De voordelen

  • Pijnloos en veilig ontharen
  • Definitief resultaat
  • Nooit meer scheren, harsen en epileren

De behandeling
Met slechts één enkele lichtflits kunnen gemakkelijk honderden haren worden behandeld. Dit haar valt na enkele weken uit en groeit niet meer terug. Omdat alleen haren in de groeifase worden vernietigd, moet je de behandeling herhalen. Niet alle haren bevinden zich tegelijk in de juiste groeifase namelijk. Tussen de behadelingen zit 6 tot 8 weken. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor definitief resultaat.

Iets voor jou?
Wil je af van ongewenste haargroei? Nooit meer scheren, harsen en epileren? Het kan met onze ELOS. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Bel of mail me voor een afspraak via het contactformulier.