Massages

Home / Beauty / Massages
  1. Massages

Even een moment voor uzelf.

Ontspanningsmassages en/of voetreflex zijn dè manier bij uitstek om even uit de wereld van de dagelijkse hectiek te ontsnappen.

Een massage zorgt voor ontspanning van zowel lichaam als geest.

U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage of een therapeutische massage. Bij deze laatste wordt er vooraf een intake gedaan om te kijken welke blokkades (geestelijk en/of lichamelijk) er eventueel zitten en daar wordt de massage op afgestemd.

Voetreflex
Voetreflex kan uitkomst bieden bij lichamelijke en/of emotionele klachten. Lichamelijke klachten zijn gewrichtsklachten, overgangsklachten, menstruatie-problemen, hoofdpijnklachten, stress e.d.  Het biedt ook ondersteuning tijdens het afvallen.  Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan ontzuring van het lichaam en bewustwording creëren wanneer bijvoorbeeld het afvallen niet lukt.

Je kunt kiezen voor een eenmalige voetreflexbehandeling of we kunnen een behandeltraject opstellen wanneer u bepaalde klachten heeft. Dit traject bestaat uit acht consulten. Tijdens de eerste afspraak wordt een anamnese afgenomen en de tweede afspraak bestaat uit een analytische massage. Hierna wordt er een behandelplan opgesteld.