Vet bevriezen met Cryotherapie

Home / Behandelingen / Vet bevriezen met Cryotherapie

Gezond en makkelijk afvallen zonder te sporten

Vet verbranden met Cryotherapie

Met Cryotherapie, soms ook cryolipolyse genoemd, kun je op een gezonde en makkelijke manier afvallen zonder te sporten met de Cryo21. De procedure is heel precies en lokaal toe te passen en is zeer veilig. De vetcellen worden bevroren en sterven daarna af. Je lichaam voert de afgestorven vetcellen op een natuurlijke wijze definitief af. De behandeling is geschikt voor vrouwen en mannen.

De voordelen

  • Snelle en pijnloze behandeling
  • Geen herstelperiode, geen bijwerkingen
  • Geen complicaties
  • Al na 1 behandeling zichtbaar resultaat
  • Uitstekend alternatief voor liposuctie

Hét alternatief voor liposuctie
Een liposuctie is een effectieve, maar ook flinke ingreep. Lukt het je met trainen en diëten niet om vet op je heupen,  armen, lovehandles, bovenbenen of andere probleemzones kwijt te raken? Dan kan Cryotherapie ook uitkomst bieden. Cryotherapie is een uitwendige behandeling; er komt geen naald aan te pas. Door je vet te bevriezen verlies je centimeters en je bevordert de versteviging van de huid.

De behandeling
De behandeling is pijnloos en duurt 20 tot 30 minuten. Er zijn ongeveer zes behandelingen nodig voor een goed resultaat. Tussen de behandelingen zit zo’n 14 dagen. Dit is nodig omdat je lichaam de tijd moet krijgen om de afvalstoffen op te ruimen.

Iets voor jou?
Is Cryotherapie de meest effectieve behandeling voor jou? Dat hangt af van verschillende factoren. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je ook de alternatieven zien. Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij via het contactformulier.