VIP Line

Home / Behandelingen / VIP Line

Zet het apparaat aan het werk en ga zelf ontspannen

 

Plaatselijk vet verliezen zonder te bewegen

Ik moet toegeven dat het bijna te mooi klinkt om waar te zijn: plaatselijk vet en daarmee ook centimeters kwijtraken, zonder te bewegen. Toch is dit wat de VIP Line doet. Bovendien heeft de VIP Line-behandeling een verstevigend en liftend effect. De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, die  het niet lukt om van hun probleempuntjes af te komen. Ook geschikt voor mensen die niet van sporten houden. Of voor mensen die niet kunnen sporten door bepaalde beperkingen.

De voordelen

  • Centimeterverlies op alle probleempunten
  • Vermindert cellulite
  • Verstevigt en lift
  • Lichte toename van spiermassa
  • Afvallen zonder te bewegen
  • Lymfedrainage

De behandeling
Klinkt goed: je ligt heerlijk op een massagetafel en de VIP Line doet de rest. Het apparaat zorgt ervoor dat je spieren samentrekken en draaien, waardoor je slanker en strakker wordt. Met de VIP Line kun je al je probleempunten aanpakken. Zowel bij mannen als vrouwen worden zeer goede resultaten behaald. Ook als je niet kunt sporten door een ziekte of blessure of als je je botten niet mag belasten, is deze afslankmethode zeer geschikt

Iets voor jou?
Is de VIP Line de meest effectieve behandeling voor jou? Dat hangt af van verschillende factoren. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je ook de alternatieven zien. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 


Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij  voor een afspraak via het contactformulier.