Verzuring is veroudering!

Home / Verzuring is veroudering!

Ontzuur je lichaam met Alka® voor een betere gezondheid

Ontdek de kracht van het zuur-base evenwicht

Voeding, stress, straling, medicijnen en overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen. Je lichaam moet deze kwijt om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn urinezuren, melkzuren, vetzuren, azijnzuren en looizuren. Ik laat je graag zien hoe de gespecialiseerde producten van Alka® je helpen met het ontzuren van je lichaam.

Ben jij zuur?
Veel mensen weten niet dat er allerlei gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit de verzuring van je lichaam. Heb je bijvoorbeeld last van een opgezette buik, spierkramp, eczeem, hooikoorts of andere ongemakken? Of gebruik je veel medicijnen? Of drink je veel frisdrank en eet je veel zoet? Dan is het goed om je zuurgraad te laten testen!

Oorzaken van verzuring
De hoeveelheid afvalzuren die dagelijks in je bloed vrijkomt, is te groot om op normale wijze je lichaam te verlaten. Je lichaam slaat de schadelijke zuurresten op in o.a. weefsels en gewrichten. Naarmate je ouder wordt, verzuurt je lichaam steeds meer. Met als gevolg: vermoeidheid, stijfheid, pijnen, slechte nagels en haaruitval.

Verzuring is veroudering
Door de ophoping van zure afvalstoffen doen lichaamscellen minder goed hun werk. Het gebrek aan zuurstof en de ophoping van zuren maakt cellen steeds minder actief met als gevolg dat de weefsels verouderen. Verzuring maakt dus sneller ouder en vormt een bedreiging voor je vitaliteit op langere termijn. Het kan zelfs gewichtstoename veroorzaken. Of als je een dieet volgt, merk je dat je niet meer goed afvalt omdat de afvalstoffen niet meer goed afgevoerd kunnen worden.

Iets voor jou?
Met een speciale vragenlijst of een urinetest kijk ik in hoeverre je lichaam is verzuurd. Op basis van het resultaat laat ik je zien wat ervoor nodig is om deze verzuring op te heffen. Kom langs voor een gratis test en vrijblijvende kennismaking.  Bel of mail mij  voor een afspraak via het contactformulier.

 

.