Better Belly

Home / Bewegen / Better Belly

Een strakke buik door infrarood dieptewarmte

Better Belly warmtebanden

 

Eén of twee maten minder met Better Belly

In de praktijk zie ik dat niet iedereen op dezelfde wijze afvalt bij een dieet of bewegingsprogramma. Vaak bestaat de wens om plaatselijk wat (extra) af te vallen rond de buik en taille. Dan kan ons Better Belly programma uitkomst bieden. Better Belly is een effectieve combinatie van lokale infrarood warmte én bewegen.

De voordelen

  • 1 tot 2 kledingmaten minder in 4 weken
  • Een strakke buik door infrarood dieptewarmte
  • Plaatselijk afslanken rond je buik en taille

De behandeling
Gedurende 4 weken kom je 3 keer per week 45 minuten fietsen. Je draagt dan een tailleband met infrarood straling, die opwarmt tot 55 à 60 graden. Door de diepgaande werking van de infrarood warmte in combinatie met het bewegen, moet je lichaam extra hard werken om de warmte kwijt te raken. Omdat de warmte diep in je lichaam doordringt, wordt het vet rond je middel aangesproken. Met een fantastisch resultaat: na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder!

Iets voor jou?
Als je snel plaatselijk vet wilt kwijtraken, is Better Belly een effectieve behandeling voor jou. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je ook de alternatieven zien. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

 


Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij via het contactformulier.