SUN 400 XL Infrarood tunnel

Home / Bewegen / SUN 400 XL Infrarood tunnel

Vet verbranden en centimeters verliezen met infrarood dieptewarmte

Effectief en versneld vet verbranden met de Sun 400 XL

Met de Sun 400 XL verbrand je effectief en versneld vet. Op topsnelheid centimeters verliezen dus! Dat heeft te maken met de stralingswarmte van de infraroodlampen die tot 5 millimeter in je lichaam doordringt. Dat heeft positieve effecten voor je huid, lichaam en vetcellen. Je doorbloeding verbetert, je vetverbranding versnelt en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Dat zorgt voor een mooiere en jongere huid.

De voordelen

  • Versnelde vetverbranding
  • Versneld centimeterverlies
  • Versneld gewichtsverlies
  • Vermindering van ongewenste vetophopingen
  • Opbouw spiermassa
  • Minder cellulite
  • Weldadig bij reuma, Bechterew en fibromyalgie

De behandeling
Je komt 2 à 3 keer per week 25 minuten fietsen. Afhankelijk van hoeveel je af wilt afvallen of hoe erg je fysieke klachten zijn, zijn er gemiddeld 12 sessies nodig.

Reuma, Bechterew en fibromyalgie
Bij klanten met reuma- en fibromyalgie-klachten, zien we dat de bewegingsvrijheid toeneemt en pijn en stijfheid na één sessie van 25 minuten al met 40% afneemt. Bij mensen met Bechterew is dit zelfs circa 50%. Ook het mentale effect van de behandeling is evident. Het is alsof je even lekker in de zon in Spanje zit, maar dan om de hoek in Oirschot. De training is geschikt voor mensen met spierreuma, artrose en Multiple Sclerose (MS), mits de gezondheid het toelaat.

Iets voor jou?
Infrarood training is geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je ook de alternatieven zien. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij via het contactformulier.

SUN 400XL