TFM - cabine

Home / Bewegen / TFM - cabine

Actief bewegen in een cabine met infraroodlampen

 

Actieve bewegingstherapie via de Thermo Fysische Methode (TFM)

Bij TFM slank je af door actief te bewegen in een cabine met infraroodlampen die zorgen voor vetverbranding. De infraroodstraling werkt diep in op de spieren. Dit voorkomt spierpijn en stimuleert de doorbloeding. De oefeningen voer je liggend uit, waardoor je je rug en gewrichten ontziet. TFM is een doelgericht en medisch verantwoord oefenprogramma voor figuurcorrectie.

De voordelen

  • Actieve bewegingstherapie
  • Blijvend optimaal resultaat
  • Geen spierpijn
  • Medisch verantwoord programma
  • Extra calorieverbranding dankzij afterburn-effect

Afslanken op plekken waar jij het wilt
Het TFM-programma stem ik af op je gewicht, leeftijd, conditie en gezondheid. Na verloop van tijd kunnen we de oefeningen verzwaren. Verschillende intensiviteitsniveaus zorgen voor een blijvend optimaal resultaat. Je conditie blijft op peil en je figuur wordt gecorrigeerd. Door de oefeningen en het voedingsadvies verlies je al centimeters na ongeveer 10 sessies, op de plekken waar je dat graag wilt. Ik adviseer je om twee keer per week een TFM-training te doen van 30 minuten.

Mon Amie collageenbank
Als je ook een strakkere en elastische huid wilt, adviseer ik je de TFM-training te combineren met de Mon Amie collageenbank. Dat zorgt ook voor een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en werkt tegen cellulite. Na je TFM-training maak je dan 10 minuten gebruik maakt van de Mon Amie.

Iets voor jou?
Is TFM-training de meest effectieve behandeling voor jou? Dat hangt af van verschillende factoren. Ik vertel je er graag meer over in een persoonlijk gesprek en laat je ook de alternatieven zien. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking.


Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij via het contactformulier.