Forever young

slik vitaminen

Vitaminen en mineralen beschermen het lichaam tegen ouder worden, dus aftakeling en verval. Er zijn inmiddels talloze studies die laten zien dat vrouwen met een optimale vitaminestatus langer leven en gezonder zijn én minderlast hebben van overgangsklachten. Ook weten we dat de meeste vrouwen die optimale status niet uit hun voeding halen. Met deze supplementen kun je dat ondervangen, maar let op, laat vitaminepillen géén excuus zijn voor een ongezond eetpatroon!

  • Een Multi vitaminepil van goede kwaliteit ) dekt je dagelijkse behoefte aan de belangrijkste vitamines en is een goede basis. Bovendien laten meerdere studies zien dat vrouwen die multi`s slikken makkelijker afvallen.
  • Vitamine C ( 1000-3000 mp per dag ) gaat de afbraak van collageen tegen. Ook helpt het je beschermen tegen hart- en vaatziekten.
  • Vitamine D (1000-2000 IE * per dag) is een van de beste beschermers tegen botontkalking en veel vormen van kanker.
  • Visolie (240 mg DHA en 360 mg EPA per dag) beschermt je onder meer tegen hart- en vaatziekten, beroerten, kanker, diabetes type 2, geestelijke aftakeling en een aantal auto-immuunziekten.
  • Vitamine K2 (45 mg per dag) helpt botontkalking voorkomen. Als je eenmaal botontkalking hebt, is het te laat: het verdwenen botweefsel komt niet terug. Begin daarom zo vroeg mogelijk met K2.

 

Leave a Reply