GEZOCHT: 30 testpersonen die graag gewicht willen verliezen!

Gezocht: 30 testpersonen die graag gewicht willen verliezen!
Doe mee en neem afscheid van je kilo’s!
Wil je graag meedoen en ben je tussen de 21 en 60 jaar? Schrijf je dan nu in! Je kunt kiezen uit verschillende onderzoeken van minimaal één week, 4 weken of 8 weken.

Wat houd het in?
Omdat ruim 50% van de bevolking te zwaar is, wordt er een onderzoek gedaan vanuit Body Result.
Er wordt getest hoeveel kilo’s deze 30 personen kwijtraken in 1 tot 8 weken. In een vooraf vastgestelde periode volg je het dieetschema waarbij je gewicht kwijtraakt. Het eiwit dieet is ontwikkeld om zonder honger af te vallen. De producten zijn simpel, snel en smaakvol te bereiden.
Als dank dat je meedoet aan dit onderzoek, kun je gedurende de eerste drie weken gratis en onbeperkt gebruik maken van de Vacustep en Better Belly. Hierna krijg je 25% korting.

Wat is het eiwitdieet?
Het eiwit dieet is ontwikkeld om gemotiveerd af te vallen zonder honger. Eiwitten zijn de bouwstenen voor het lichaam en zorgen voor het behoud van spieren. Door het ketose proces verlies je zeer snel overtollig vet. Je hoeft geen uren in de keuken te staan of te bedenken wat je moet eten. De producten zijn simpel, snel en smaakvol te bereiden.

Wat doet de Vacustep?
De Vacustep is DÉ vetverbrander voor billen, buik en benen. U beweegt in een vacuümruimte. Hierdoor is de doorbloeding van de buik, billen en benen optimaal. Dit zorgt voor een hoge vetverbranding en je verliest snel centimeters én cellulitis.

Deelnemen?
Schrijf je dan in vóór 15 november 2017. VOL is VOL! Bij 30 deelnemers is deze limiet bereikt en kun je dus niet meer meedoen. De bijdrage voor het starterspakket voor 1 week is
€ 49,95. Voor meer informatie of deelname neem contact met ons op! Tel: 0499-379787 / e-mail: slank@bodyresult.nl.