Het werkt echt! Programma van Eén Vandaag!

Wil jij ook een leefstijlverandering? Maar weet je niet hoe? Of geloof je dat jou dat niet lukt? Lees dan onderstaand artikel.

Gisteren was er een interessant programma op tv bij “Eén Vandaag”.

Ik was hier al lang van overtuigd, maar door de studie van het Maxima Medisch Centrum wordt dat nog eens bevestigd. Een internist van bovengenoemd ziekenhuis heeft de volgende studie opgezet: Zwakke en ouderen mensen waarbij een operatie risicovol is door hun slechte conditie moesten vóór de operatie eerst 8 weken sporten. Na de operatie bleek het slagingspercentage van de operatie hoger bij de doelgroep die vooraf 8 weken gesport hadden veel hoger was en ze herstelden sneller van de operatie dan mensen die een slechte conditie hadden. Hierna zijn nog andere onderzoeken gedaan en het blijkt ook dat mensen die psychische problemen hebben o.a. depressie en psychoses, dat ook díe doelgroep veel minder depressief is en zelfs minder psychoses heeft. Maar ook als je reuma en fibromyalgie hebt is sporten goed. Dan heb je uiteindelijk minder pijn.

Wil jij meer weten of gezonder leven, maak dan nu een afspraak bij Body Result gezondheidscentrum via telefoonnummer 0499 – 37 97 87 of 06 – 40 36 37 57.