Klant voelt zich na ons advies super gezond!

Graag wil ik onderstaand verhaal van één van mijn klanten (Riny) met jullie delen:

 

Het begon in 2008, veel pijn in mijn schouders ,onderrug en heupen. Met pijnstillers geprobeerde ik de pijn wat te verminderen.

In 2009 naar de huisarts geweest, hij stuurde me naar de therapie wat geen resultaat gaf. We zijn bloed gaan prikken en ook dáár kwamen geen bijzonderheden uit. Dus geen diagnose maar de pijnen bleven.

Weer terug naar de huisarts en verteld dat dit geen leven is. Hij vroeg aan mij of ik prednison wilde gaan gebruiken en ik moest hem beloven te bellen hoe dat ging. Nou, werkelijk waar, binnen twee dagen voelde ik niets meer en ik was de gelukkigste mens van de wereld.

De dokter gebeld en hij zei: ik weet nú wat jij mankeert, je hebt spierreuma (polymyalgia). Zolang ik de prednison gebruikte voelde ik me prima maar zodra ik ging afbouwen, op doktersadvies, kwam het weer terug. De conclusie was dat afbouwen geen optie was. Dus ben ik altijd prednison blijven gebruiken, wel heel weinig en niet elke dag maar zónder ging niet.

In 2019 ben ik begonnen met de visolie die Body Result mij adviseerde en vanaf januari 2020 gebruik ik géén prednison meer.

Hopelijk blijft dat zo maar ik ben zéér tevreden en blij dat ik hiermee begonnen ben en ik blijf deze visolie voortaan dagelijks gebruiken!

Groetjes, Riny