Stoofpotje met spaghetti
Ingrediënten
- Spaghetti bolognese 1 sachet
- 100 gram sperzieboontjes
- 100 gram bloemkool
- 100 gram champignons
- Knoflookpoeder
- Peper & Zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Stoom of blancheer de groenten (belangrijk dat het knapperig blijft).
Stomen:
De eenvoudigste manier om voedsel te stomen, is een stoommandje op een kookpot plaatsen, waarin water of bouillon aan de kook wordt gebracht. Vet de ovenschaal in met olijfolie. Strooi daarna wat knoflookpoeder en leg de groenten in de schaal. Voeg peper en zout voor nog wat meer smaak. Schuif de schotel in de oven voor 15 minuten.
Blancheren:
Is niet anders dan kort koken in ruim water. Breng ruim water aan de kook en dompel de groenten die je wilt blancheren kort onder. Direct na het koken moet je de ingrediënten afspoelen met koud water zodat het kookproces stopt
Combineer dit gerecht met de Spaghetti Bolognese.
Bereidingswijze: zie de achterzijde van de verpakking.
Bereiding: 10 minuten
Oven: 15 minuten
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.