Leuke reactie van een klant!

Wij van Body Result vinden het altijd fijn als we positieve reacties krijgen van onze klanten. Daar doen we het voor! Hieronder een reactie van één van onze klanten die wel liever anoniem wil blijven.

Ervaring van een Anonieme klant uit Son:

Het is niet dat ik nou te maken heb met een zwaar overgewicht. Maar soms ben je er helemaal klààr mee, met die ‘love-handles’ en dat sinaasappelhuidje. Juist op dàt moment lees ik een interessant artikel-tje over hoe je effectief en snel kilo’s kan verliezen. Letterlijk staat er: “Dé vetverbrander voor buik/billen/benen. Dé oplossing tegen cellulitis” .. en dat kan met de Vacustep!

Mijn aandacht was getrokken. Meteen een gratis intake-afspraak gemaakt. En ik ben zeer prettig en professioneel te woord gestaan. De nodige metingen werden meteen gedaan en mijn laatste twijfels dat het misschien tòch “te mooie zou zijn om waar te zijn” waren weggenomen. Ik ben ervoor gegaan. Gewoon 1 kuurtje van 20x om de Vacustep te ervaren en te ondervinden of het ook werkelijk “Body Result” zou opleveren. Ik had besloten om de kuur 20 dagen achter elkaar te doen. Dit zou namelijk het snelste resultaat geven.

En eerlijk, nìet gelogen, mijn sinaasappelhuidje begon al na 8x zichtbaar, “als sneeuw voor de zon”, te verdwijnen! Wanneer ik het niet met eigen ogen kon zien, zou ik het nooit hebben geloofd!

Na 10x kreeg ik mijn eerste tussen-meting. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik wist zeker dat ik nu al goede resultaten zou hebben behaald. Ik merkte het aan mijn kleding en zag het in de spiegel. En jawel hoor, ik was al 1 kilo kwijtgeraakt en dat zonder dieet! Alleen bleek uit de nieuwe metingen dat mijn vetpercentage gek genoeg iets gestegen was!? Hoe kon dàt nou?!

Ook hier kreeg ik weer professionele en begrijpelijke uitleg over hoe dit te verbeteren. Ik ben met het advies aan de slag gegaan. Bij mijn laatste meting was het vetpercentage inderdaad iets afgenomen. Plus ik was weer 1,3 kilo kwijt. In totaal dus 2,3 kilo en dat echt zònder dieet. Maar, wat voor mij toch wel het meest verbluffende was, waren de cm-ers. Met 1 kuurtje ben ik maar liefst 15,5 cm gelijkmatig verdeeld over het hele lichaam kwijtgeraakt!!

Dit heeft mij doen besluiten om nog 1 kuurtje er achteraan te doen. Zodat mijn laatste beetje cellulite misschien wel helemaal verdwenen is.

Kwel jezelf niet langer. Wil je weer fit en “lekker in je vel” zitten! LETTERLIJK! Maak dan vandaag nog een afspraak met Body Result!