Opvliegers, en nu?!

In mijn vak krijg ik vaak te maken met vrouwen in de overgang. Wat ik hoor van deze vrouwen is dat het ergste hiervan, het onbegrip van de omgeving is. Zelf heb ik ook heel veel last van de overgang “gehad”. Gehad tussen haakjes, want na 9 jaar is het gelukkig een stuk minder geworden. Soms denk ik: Fijn ik ben ervan af, want dan is het een tijdje rustig met die opvliegers! Maar dan komt het toch weer opzetten. Gelukkig niet meer zo hevig als in het begin. Ook ik heb soms last gehad van het onbegrip. Een vriendin zei eens: “Ach daar moet je gewoon niet aan denken”. Maar dan weet je al dat zij niet weet waar ze over praat,  want als er ’s nachts een zwembad in je bed ontstaat wordt je daar niet vrolijk van.

Laatst had ik weer een gesprek met iemand hierover en die zei tegen mij: “je moet een keer een bijeenkomst houden. Dan kunnen we ons verhaal een keer bij elkaar kwijt’’. Dat vond ik eigenlijk wel een goed idee.

Dus je voelt ‘m al aankomen…… dat gaan we doen! Een gezellige gratis bijeenkomst met een hapje en een drankje waar we als “overgangsvrouwen” lekker kunnen klagen en vertellen over onze ongemakken tegen mensen die wél begrijpen wat we voelen.

Wil jij ook komen? Dan kunnen jij en je vriendinnen jullie opgeven voor deze avond op slank@bodyresult.nl

Datum:                23 januari 201

Tijd:                     19.30 uur

Plaats:                 Body Result gezondheidscentrum

Adres:                  Markt 10, Oirschot

 

Groetjes,

Astrid