Recentie Laura Heijnsdijk uit Son en Breugel

Eind mei 2011 ben ik begonnen met een afvalprogramma bij Bodyresult.

Na een intake-gesprek bleek ik 12 kilo te zwaar te zijn, dat was schrikken voor mij, ik woog 72 kilo en moest terug naar 60 kilo.

Ik ben in een half jaar tijd van die 12 kilo afgekomen met een dieet waar ik wel de supplementen heb gebruikt maar niet de producten. Ik heb een dieet gevolgd met ” gewoon” eten omdat ik met m’n gezin mee wilde blijven eten.

Het is nu januari 2017, ruim 5 jaar verder en ben nog steeds op gewicht!  Door vooral te blijven letten op het eten van weinig koolhydraten ( lukt niet altijd..) en regelmatig bewegen ( hardlopen, gemiddeld 2x per week 7-9km) lukt me dat! Ik weeg nu constant tussen de 61 kilo en 62,5 kilo.

Natuurlijk zijn er periodes dat het minder goed gaat, maar als ik dan weer een dag of 10 heel streng voor mezelf ben, zijn de kilo’s weer als sneeuw voor de zon verdwenen!

Vooral in de winter merk ik dat ik qua eten regelmatig een “zwakkeling” ben, eet ik toch weleens een winterse stamppot of aardappelen op een andere manier, en heb ik meer zin in brood.

In de zomer gaat het veel gemakkelijker, dan eet ik vaak salades met van alles erop en eraan! Als het maar gezond is!

Door op gewicht te blijven voel ik me blijer en fitter, m’n kleding staat mooier en geniet ik veel meer van dat wijntje wat ik dan ook echt verdien!

Normaal gesproken hou ik me doordeweeks goed aan m’n dieet, in het weekend geniet ik van de extraatjes.

Ik zou iedereen die gewichtsproblemen heeft willen aanmoedigen om bij Bodyresult een afvalprogramma te gaan volgen! Zet die knop om en ga ervoor! Mij is het gelukt! En als je heel veel van jezelf en je lichaam houdt, lukt het jou ook!

Laura Heijnsdijk
Son en Breugel