Recentie: Een mooi verhaal van één van onze klanten Mevrouw van de Wal uit Oirschot.

Na mijn zwangerschappen zijn er een aantal kilo’s ‘blijven hangen’. Ik ben eerst zelf aan de slag gegaan om af te vallen, wat aardig lukte, maar ik kwam er bij Astrid achter dat ik de verkeerde voeding binnen kreeg en ook spieren aan het verbranden was wat niet de bedoeling is.

10 weken geleden ben ik daarom onder begeleiding van Astrid van Body Result begonnen met een passend dieet.

Met een start gewicht van 63.6 kg waarvan 20 kg vetmassa (veel te veel!) ben ik in deze 10 weken 8,3 k, waarvan 6 kg vetmassa en de rest vocht kwijtgeraakt. Met een juist voedingspatroon (eiwitdieet van D-line) heb ik dit niet als vervelend of zwaar ervaren. Natuurlijk heb ik soms ook gezondigd door mee te borrelen met een glas wijn maar ik ben me er wel van bewust dat je dan gelijk uit het ritme van het dieet bent. Daarom ging ik daarna gelijk weer verder met mijn dieetplan.
Vooral naar de warme chocolademelk (eiwitproduct van D-line) keek ik uit! Elke avond dronk (en drink) ik hier een grote mok van, heerlijk!

Ik ben er ondertussen ook achter dat de cijfers op een normale weegschaal niet veel zeggen. Natuurlijk kan je zo zien of je wat aankomt of afvalt maar je weet totaal niet wàt je dan afvalt of aankomt (vet/spiermassa/vocht) wat veel meer zegt. Het is fijn om elke week de cijfers te zien en de juiste begeleiding te krijgen waardoor al het harde werk niet voor niets is!

Op dit moment zijn we weer aan het opbouwen naar ‘normale’ voeding. Ook hierbij krijg je begeleiding zodat je kan leren welke producten beter zijn om te eten en dit mee kan nemen naar de toekomst om ook op gewicht te blijven.
Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet en Astrid me heeft geholpen om gezonder en letterlijk strakker in mijn vel te zitten!

Herken jij je in mijn verhaal? Of benieuwd wat dit verder inhoudt? Ik raad je zeker aan om eens te gaan kennismaken met Astrid en haar collega’s om te ontdekken of ze iets voor je kunnen betekenen.

Leuk weetje: In deze 10 weken is mijn buikomvang met 6 cm verminderd en mijn taille met 9 cm!

Groetjes,
Mevrouw van de Wal