Recentie: Een mooie verhaal van één van onze klanten Linda van Loon-Vogels

Recensie:

Na veel lijnpogingen had ik me voorgenomen om er nooit meer aan te beginnen, maar langzaamaan kwamen er toch meer kilo’s aan dan me lief was. Er zijn meerdere redenen waarom ik in de laatste jaren aangekomen ben. Een daarvan zijn mijn zwangerschappen en ook de Corona heeft er geen positieve wending aangegeven. Na wat speurwerk om internet toch besloten om het nog één keer te proberen, maar wel met de voorwaarde dat er na het afvallen nog een na-traject is waarop ik op gewicht blijft. Afvallen lukt met wel (als ik eenmaal de knop omgezet heb), maar het op gewicht blijven vind ik een grotere uitdaging.

In juli heb ik een intakegesprek gehad met Astrid van gezondheidscentrum Body Result en ik ben gelijk de volgende dag gestart met  het proteïne dieet van Dline. De eerste week had ik wel eens honger, maar na een aantal dagen was dit helemaal weg. Ik begon me lekker in mijn vel te voelen en werd ook fitter en energieker. Daarbij kwam dat ik heel snel en veel resultaat zag wat een enorme stimulans is!

Na 4 maanden ben ik 21 kilo kwijt en 77,5 cm in totaal, waarvan 22 cm op mijn buik!! Na dit dieet heeft Astrid me geholpen aan een gezond voedingspatroon en kom ik nog steeds met regelmaat even wegen.

Naast het dieet heb ik ook een aantal keer in de Vacustep gestaan om ervoor te zorgen dat ik toch een beetje in model blijf en centimeter verloor op de juiste plek!

Al met al erg tevreden over Body Result en de begeleiding door Astrid! Ook op de momenten dat je er even doorheen zit of je toch iets mee wil vieren wordt er goed meegedacht, erg prettig! Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch de stap gehad heb!

Hartelijke groet,

Linda van Loon- Vogels uit Oirschot