Over ons

Home / Over ons

Body Result – Astrid Hems

Fijn dat jij mijn site bezoekt!

Misschien is het lezen van deze tekst voor jou een eerste aanzet om te besluiten om af te gaan vallen en daarna je streefgewicht zo te houden. Dat is namelijk het primaire doel dat mijn gedreven team en ik voor ogen hebben bij iedere klant. Ik vind namelijk dat iedereen kan afvallen, maar dit gebeurt vaak niet op de juiste manier, waardoor “op gewicht blijven” ook een probleem wordt. Wij zijn pas tevreden als je ons na een jaar belt en vertelt dat je nog steeds op je streefgewicht bent.

Met de vier verschillende type diëten die we hebben zal het gemakkelijk zijn om af te vallen, maar ook om op gewicht te blijven. Door samen te overleggen welk dieet het beste bij jou past, hou je het heel goed vol. 

In maart 2004 ben ik gestart met afslankstudio Body Result. Daarvoor heb ik gedurende twaalf jaar een eigen fitnesscentrum gerund. In die tijd heb ik vele mensen ontmoet die kampten met gewichtsproblemen en vooral de verkeerde wijze waarop zij hun kilootjes kwijt raakten. Hierdoor werden zij vaak nog zwaarder na die mislukte lijnpogingen. Kortom, een jojo-effect die de vreugde in het leven bepaald geen goed doet. Of nog erger… het ontstaan van slecht werkende organen, zoals lever en nieren of verzuring van de darmen door het te lang en vooral verkeerd vasten en het nalaten van vitaminegebruik.

Niet afvallen = geld terug!
Ik wil jou graag helpen om op een juiste en gezonde manier af te vallen en vooral op gewicht te blijven. Veel mensen weten geen juiste manier te vinden om af te vallen en weten niet wat er allemaal in het lichaam gebeurt. Dat is jammer, maar ook logisch want het lichaam is een ingewikkelde machine. Ik wil jou graag helpen en begeleiden, zodat je op een juiste en verantwoorde manier je overtollig gewicht kwijtraakt, hierdoor op je streefgewicht komt èn dat vooral ook zo weet te houden! Een van deze afvalmethodes werkt zo goed, dat ik daarbij ook kan beloven: Niet afvallen = geld terug. Tenzij er natuurlijk een medische oorzaak is of men zich niet aan het programma houdt.

Vaak merkt je pas dat er roofbouw op het lichaam is gepleegd, als het al te laat is. Als het lichaam signalen gaat afgeven in de vorm van vermoeidheid, pijn of veel hongergevoel na/tijdens het lijnen, dan is het leed al geschiedt. En dit is absoluut niet nodig, want als je op de juiste manier afvalt, moet je juist een fitter en energieker gevoel krijgen.

Body Result biedt jou diverse mogelijkheden om af te slanken, met of zonder maaltijdvervangers. Ook kun je bij ons kiezen uit verschillende bewegingsvormen om je conditie te verbeteren en/of jouw probleempunten aanpakken want we hebben ook diverse mogelijkheden om plaatselijk af te slanken. Dus Body Result is er voor iedereen die een paar pondjes tot tientallen kilo’s kwijt wil raken. Ook voor kinderen met overgewicht hebben wij een speciaal programma.

Natuurlijk is gewicht verliezen niet altijd gemakkelijk. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak die veel verder gaat dan alleen wegen en meten. Begeleiding is erg belangrijk, omdat we dan – wanneer nodig – het dieet kunnen bijsturen. Bovendien kijken we wat je precies afvalt. Want het is belangrijk om spiermassa te behouden en vet af te vallen. Bij foute lijnpogingen verliest men vaak veel spiermassa. En vooral staan wij mentaal voor jou klaar met maar één doel voor ogen. Jou blijvend gelukkig maken met jouw gewicht! Kijk snel naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende afspraak, zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken voor een gegarandeerd afvalresultaat. En heb jij nog vragen?  Bel gerust!

Tot spoedig!

Groetjes Astrid


Een persoonlijk intakegesprek plannen? Neem contact op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.