Over ons

Home / Over ons

Body Result – Astrid Hems

Astrid Hems, afslank- en bewegingscoach met 30 jaar ervaring

Afslanken is de juiste keuzes maken, hard werken én volhouden. Samen gaan we ervoor! Maar laat ik me eerst even aan je voorstellen. Ik ben Astrid Hems en kom uit het gezellige en mooie Oirschot. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in de gezondheid van de mens. In 1988 ben ik gestart als fitness-trainer, aerobics-trainer en voedingscoach in mijn eigen fitnesscentrum in Oirschot. Dit heb ik in 2001 verkocht, waarna ik in 2004 ben gestart met Body Result in Best. Het bloed kroop toch waar het niet gaan kan…

Afslanken in Oirschot
In 2018 ben ik met Body Result verhuisd van Best naar Oirschot. We zitten nu op een prachtige locatie in het centrum van Oirschot. En het leuke is dat veel klanten uit Best, Sint-Oedenrode, Boxtel, Eindhoven en Son en Breugel ons ook in Oirschot trouw zijn gebleven. Je ziet, ik ben al heel wat jaren actief in deze wereld. Het is echt mijn passie om mensen te helpen hun doelen te realiseren.

Hoe wil jij afvallen?
Er zijn zoveel mogelijkheden om af te slanken tegenwoordig. Toch is het niet eenvoudig om hier zelf een goede keuze in te maken. Je wilt gaan bewegen, maar op welke apparaten? Je wilt anders gaan eten, maar welk dieet past bij je? Je wilt gezonder eten, fitter worden en afvallen op een gezonde manier. Je hebt reuma, Bechterew of fibromyalgie en wilt minder pijn en mobieler worden. Wat jouw vraag of uitdaging ook is, ik wil je graag helpen, zodat jij een optimaal resultaat bereikt.

Zullen we afspreken?
Kom langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kijk ik wat jij precies wilt en hoe je gezondheid is. Bel of mail me voor een afspraak.

Niet afvallen = geld terug!
Ik wil jou graag helpen om op een juiste en gezonde manier af te vallen en vooral op gewicht te blijven. Veel mensen weten geen juiste manier te vinden om af te vallen en weten niet wat er allemaal in het lichaam gebeurt. Dat is jammer, maar ook logisch want het lichaam is een ingewikkelde machine. Ik wil jou graag helpen en begeleiden, zodat je op een juiste en verantwoorde manier je overtollig gewicht kwijtraakt, hierdoor op je streefgewicht komt èn dat vooral ook zo weet te houden! Een van deze afvalmethodes werkt zo goed, dat ik daarbij ook kan beloven: Niet afvallen = geld terug. Tenzij er natuurlijk een medische oorzaak is of men zich niet aan het programma houdt.

Vaak merkt je pas dat er roofbouw op het lichaam is gepleegd, als het al te laat is. Als het lichaam signalen gaat afgeven in de vorm van vermoeidheid, pijn of veel hongergevoel na/tijdens het lijnen, dan is het leed al geschiedt. En dit is absoluut niet nodig, want als je op de juiste manier afvalt, moet je juist een fitter en energieker gevoel krijgen.

Body Result biedt jou diverse mogelijkheden om af te slanken, met of zonder maaltijdvervangers. Ook kun je bij ons kiezen uit verschillende bewegingsvormen om je conditie te verbeteren en/of jouw probleempunten aanpakken want we hebben ook diverse mogelijkheden om plaatselijk af te slanken. Dus Body Result is er voor iedereen die een paar pondjes tot tientallen kilo’s kwijt wil raken. Ook voor kinderen met overgewicht hebben wij een speciaal programma.

Natuurlijk is gewicht verliezen niet altijd gemakkelijk. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak die veel verder gaat dan alleen wegen en meten. Begeleiding is erg belangrijk, omdat we dan – wanneer nodig – het dieet kunnen bijsturen. Bovendien kijken we wat je precies afvalt. Want het is belangrijk om spiermassa te behouden en vet af te vallen. Bij foute lijnpogingen verliest men vaak veel spiermassa. En vooral staan wij mentaal voor jou klaar met maar één doel voor ogen. Jou blijvend gelukkig maken met jouw gewicht! Kijk snel naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende afspraak, zodat wij de mogelijkheden met jou kunnen bespreken voor een gegarandeerd afvalresultaat. En heb jij nog vragen?  Bel gerust!

Tot spoedig!

Groetjes Astrid

Een persoonlijk intakegesprek plannen? Bel of mail mij via het contactformulier.