Ervaringen klanten

Home / Over ons / Ervaringen klanten

Ervaringen met Body Result

Na veel lijnpogingen had ik me voorgenomen om er nooit meer aan te beginnen, maar langzaamaan kwamen er toch meer kilo’s aan dan me lief was. Er zijn meerdere redenen waarom ik in de laatste jaren aangekomen ben. Een daarvan zijn mijn zwangerschappen en ook de Corona heeft er geen positieve wending aangegeven. Na wat speurwerk om internet toch besloten om het nog één keer te proberen, maar wel met de voorwaarde dat er na het afvallen nog een na-traject is waarop ik op gewicht blijft. Afvallen lukt met wel (als ik eenmaal de knop omgezet heb), maar het op gewicht blijven vind ik een grotere uitdaging.

In juli heb ik een intakegesprek gehad met Astrid van gezondheidscentrum Body Result en ik ben gelijk de volgende dag gestart met  het proteïne dieet van Dline. De eerste week had ik wel eens honger, maar na een aantal dagen was dit helemaal weg. Ik begon me lekker in mijn vel te voelen en werd ook fitter en energieker. Daarbij kwam dat ik heel snel en veel resultaat zag wat een enorme stimulans is!

Na 4 maanden ben ik 21 kilo kwijt en 77,5 cm in totaal, waarvan 22 cm op mijn buik!! Na dit dieet heeft Astrid me geholpen aan een gezond voedingspatroon en kom ik nog steeds met regelmaat even wegen.

Naast het dieet heb ik ook een aantal keer in de Vacustep gestaan om ervoor te zorgen dat ik toch een beetje in model blijf en centimeter verloor op de juiste plek!

Al met al erg tevreden over Body Result en de begeleiding door Astrid! Ook op de momenten dat je er even doorheen zit of je toch iets mee wil vieren wordt er goed meegedacht, erg prettig! Ik ben blij dat ik uiteindelijk toch de stap gehad heb!

Hartelijke groet,

Linda van Loon- Vogels uit Oirschot

Mevrouw van de Wal uit Oirschot.

Na mijn zwangerschappen zijn er een aantal kilo’s ‘blijven hangen’. Ik ben eerst zelf aan de slag gegaan om af te vallen, wat aardig lukte, maar ik kwam er bij Astrid achter dat ik de verkeerde voeding binnen kreeg en ook spieren aan het verbranden was wat niet de bedoeling is.
10 weken geleden ben ik daarom onder begeleiding van Astrid van Body Result begonnen met een passend dieet.

Met een start gewicht van 63.6 kg waarvan 20 kg vetmassa (veel te veel!) ben ik in deze 10 weken 8,3 k, waarvan 6 kg vetmassa en de rest vocht kwijtgeraakt. Met een juist voedingspatroon (eiwitdieet van D-line) heb ik dit niet als vervelend of zwaar ervaren. Natuurlijk heb ik soms ook gezondigd door mee te borrelen met een glas wijn maar ik ben me er wel van bewust dat je dan gelijk uit het ritme van het dieet bent. Daarom ging ik daarna gelijk weer verder met mijn dieetplan.
Vooral naar de warme chocolademelk (eiwitproduct van D-line) keek ik uit! Elke avond dronk (en drink) ik hier een grote mok van, heerlijk!

Ik ben er ondertussen ook achter dat de cijfers op een normale weegschaal niet veel zeggen. Natuurlijk kan je zo zien of je wat aankomt of afvalt maar je weet totaal niet wàt je dan afvalt of aankomt (vet/spiermassa/vocht) wat veel meer zegt. Het is fijn om elke week de cijfers te zien en de juiste begeleiding te krijgen waardoor al het harde werk niet voor niets is!

Op dit moment zijn we weer aan het opbouwen naar ‘normale’ voeding. Ook hierbij krijg je begeleiding zodat je kan leren welke producten beter zijn om te eten en dit mee kan nemen naar de toekomst om ook op gewicht te blijven.
Ik ben super blij dat ik deze stap heb gezet en Astrid me heeft geholpen om gezonder en letterlijk strakker in mijn vel te zitten!

Herken jij je in mijn verhaal? Of benieuwd wat dit verder inhoudt? Ik raad je zeker aan om eens te gaan kennismaken met Astrid en haar collega’s om te ontdekken of ze iets voor je kunnen betekenen.

Leuk weetje: In deze 10 weken is mijn buikomvang met 6 cm verminderd en mijn taille met 9 cm!

Groetjes,
Mevrouw van de Wal

 

Via Body Result kwam ik in contact met de SUN 400 XL en dat maakte mij nieuwsgierig.

Ik kon me er helemaal niets bij voorstellen, maar ik wilde het wel heel graag meemaken met als doel mijn behaalde resultaten te behouden en een soort van onderhoudskuur te gaan volgen. Want ik was al goed afgevallen onder begeleiding van Astrid.

Ruim 1,5 maand geleden ben ik gestart met de SUN 400 XL Infraroodtunnel en het bevalt me goed. De 25 min per keer fietsen zijn zo om, zeker als je naar muziek luistert of naar de tv kijkt met een dvd . Na één week merkte ik al dat mijn huid strakker en gladder aanvoelde.

Het fietsprogramma is goed te doen, maar wat ik nog prettiger vind is het vervolg op het fietsen, namelijk de 10 relaxminuten onder de collageen lampen. Dat geeft mij een heel ontspannen gevoel.

Uit de informatie van Astrid maakte ik op dat dit relaxmoment samen met de SUN bijdraagt aan verbetering van de huid; persoonlijk ervaar ik het ook als een relaxmomentje en dat je helemaal in een “zen-toestand” naar huis gaat.

Titel

Eind mei 2011 ben ik begonnen met een afvalprogramma bij Body Result.Na een intake-gesprek bleek ik 12 kilo te zwaar te zijn, dat was schrikken voor mij, ik woog 72 kilo en moest terug naar 60 kilo.
Ik ben in een half jaar tijd van die 12 kilo afgekomen met een dieet waar ik wel de supplementen heb gebruikt maar niet de producten. Ik heb een dieet gevolgd met ” gewoon” eten omdat ik met m’n gezin mee wilde blijven eten. Het is nu januari 2017, ruim 5 jaar verder en ben nog steeds op gewicht!
Door vooral te blijven letten op het eten van weinig koolhydraten ( lukt niet altijd..) en regelmatig bewegen ( hardlopen, gemiddeld 2x per week 7-9km) lukt me dat! Ik weeg nu constant tussen de 61 kilo en 62,5 kilo.Natuurlijk zijn er periodes dat het minder goed gaat, maar als ik dan weer een dag of 10 heel streng voor mezelf ben, zijn de kilo’s weer als sneeuw voor de zon verdwenen!

Vooral in de winter merk ik dat ik qua eten regelmatig een “zwakkeling” ben, eet ik toch weleens een winterse stamppot of aardappelen op een andere manier, en heb ik meer zin in brood.In de zomer gaat het veel gemakkelijker, dan eet ik vaak salades met van alles erop en eraan! Als het maar gezond is!

Door op gewicht te blijven voel ik me blijer en fitter, m’n kleding staat mooier en geniet ik veel meer van dat wijntje wat ik dan ook echt verdien!
Normaal gesproken hou ik me doordeweeks goed aan m’n dieet, in het weekend geniet ik van de extraatjes.
Ik zou iedereen die gewichtsproblemen heeft willen aanmoedigen om bij Body Result een afvalprogramma te gaan volgen! Zet die knop om en ga ervoor!
Mij is het gelukt! En als je heel veel van jezelf en je lichaam houdt, lukt het jou ook!

Ik ben naar Body Result gegaan voor een cavitatie behandeling, wat inhield 1x per week een behandeling van 35 minuten en dan 6 weken lang. Die behandeling had ik gekozen omdat ik vooral een slankere taille wilde. Astrid vertelde mij over het biologisch dieet (proteïne dieet) en dat ben ik gaan volgen. Na 6 weken was ik ongeveer 6 kg afgevallen en mijn taille was ruim 13 cm minder. Het dieet heb ik daarna nog afgemaakt tot en met de laatste fase, ook omdat het makkelijk in te passen was in mijn normale leven en je absoluut geen honger lijdt. Bij Body Result heb ik erg veel geleerd over voeding en daardoor is mijn eetpatroon sindsdien anders dan voorheen. Daar voel ik me goed bij, vooral omdat ik toch niet het gevoel heb dat ik altijd op dieet ben of moet zijn. Ik kan iedereen Body Result aanraden vanwege de ontspannen sfeer, vriendelijkheid en de prima adviezen, zonder dat je iets opgedrongen krijgt.

groetjes Marijke uit Limburg

.

Anonieme maar zeer tevreden klant van Body Result

In april vorig jaar had ik er genoeg van en wilde van mijn overtollige kilo’tjes af, en begon te “lijnen”; veel water drinken, geen vet voedsel, niet meer snoepen…lekker, veel snoeptomaatjes en worteltjes (fout dus, weet ik nu). In 6 weken had ik er 3 kilo af…maar daar bleef het dan ook bij …

Ik kwam tot de conclusie dat ik zo niet verder kwam en professionele hulp nodig had om verder te kunnen afvallen… Zó ben ik bij Body Result terecht gekomen. En gelukkig maar!!!

Ik ben het eiwitrijk dieet gaan volgen en met verbluffend resultaat! Ik ben 20 kilo in totaal kwijt in ongeveer 7 maanden. Ik had dit zelf niet voor mogelijk gehouden op het moment dat ik bij Body Result binnen kwam lopen voor een intake gesprek! Ter ondersteuning van het afvallen heb ik ook een aantal behandelingen met de VIP Line gedaan, ook dat heeft goed meegeholpen. Ik heb enorm veel geleerd van Astrid, zit nu op mijn streefgewicht en zit heel goed in mijn vel! 
Ik kan het eiwitrijk dieet aan iedereen die met overgewicht kampt aanraden, het is smakelijk en goed vol te houden door de goede begeleiding en uitleg.

Overgewicht is erg slecht voor je gezondheid en je kunt er echt wat aan doen! Je hoeft je niet te schamen om hulp in te roepen. Denk aan je gezondheid en aan je naasten om je heen waarmee je nog lang en gelukkig wilt leven. Zet de knop om en ga ervoor! Het is zeker de moeite waard!

Ik wens iedereen veel succes.

Yvonne Foolen uit Sint Oedenrode; In maart 2015 was voor mij letterlijk en figuurlijk de MAAT VOL.

In 2010 ben ik gestopt met roken, maar meteen ging ik een nieuwe verslaving aan, namelijk het eten van kauwgom.
Een paar kauwgoms eten is niet erg ,maar 4 of 5 potjes (50 stuks per pot) per week is niet normaal natuurlijk.
De kauwgoms bevatten verschillende zoetstoffen die mijn lichaam geen goed gedaan hebben.

De zoetstoffen (suikers) werden omgezet in vet, dit was wel te merken aan mijn lichaam.
De vele suikers gaven me ook niet de goede energie die ik nodig had om in beweging te komen.

Door te weinig beweging, kreeg ik veel last van mijn gewrichten en spieren. Daarbij had ik ook veel last van overgangsklachten en een te hoge cholesterolgehalte.
Natuurlijk was mijn eetgedrag ook niet goed, teveel zoet en koolhydraten.

Op internet ben ik gaan zoeken naar een dieet wat bij mij zou passen.
Het liefste snel de kilo’s eraf met goede begeleiding en tevens de mogelijkheid om te bewegen om de probleemzones aan te pakken.
Body Result in Best vond ik het beste bij mij passen.

13 Maart 2015 heb ik een intakegesprek gehad met Astrid.
Stoppen met het eten van kauwgom was een must, dit paste ook niet bij het dieet.
Het eiwitdieet met supplementen en 2 maal per dag groenten, zou het beste bij mij passen om een snel resultaat te behalen.
Ongeveer 20 kg zou ik af moeten vallen .

14 Maart 2015 ben ik meteen begonnen met het dieet.
Na 3 maanden was ik 18 kg gewicht kwijt, waarvan 13,5 kg vet.

Naast het dieet maak ik ook gebruik van de Vacustep en de Better Belly, 2 of 3 keer per week.
De apparaten die mijn vetverbranding activeren en de centimeters doen verminderen.
Bij mij was dit alles bij elkaar opgeteld 57,5 cm ,waarvan 20 cm in mijn taille!

Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt en ben ik langzaam aan weer aan het opbouwen naar een gezond eetpatroon.
Ik kan wel zeggen dat ik nu weer lekker in mijn vel zit en weer energie heb om te bewegen en natuurlijk blij ben met de positieve complimenten.

Je kan wat bereiken als je maar wat energie in jezelf investeert.

Groetjes Yvonne Foolen

Rieky Verhagen uit St. Oedenrode.

Door mijn slechte gezondheid, veel operaties en heel veel medicijnen elke dag was mijn lichaam al jaren totaal uitgeput. Ik kon niet meer sporten, had weinig beweging en mijn gewicht was meer dan verdubbeld. En dat terwijl ik helemaal niet zoveel at.

Een aantal organen gingen steeds slechter functioneren. Daarom adviseerde een van mijn specialisten in het ziekenhuis mij om af te vallen. Ik dacht: Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Ik had zelf al meerdere keren geprobeerd om af te vallen, maar dat liep telkens op een teleurstelling uit.

Een paar weken later stond er in ons plaatselijk weekblad een advertentie van Body Result: 
Liposuctie zonder operatie! Niet afvallen = geld terug!

Toen ik mijn man deze advertentie liet lezen zei hij: ”Maak maar meteen een afspraak voor een persoonlijk gesprek.”

Samen zijn we daags na de opening in St. Oedenrode op gesprek geweest bij Astrid.
Ze had mijn hele geschiedenis doorgenomen en mijn medicijnen genoteerd. Ze vertelde me dat de PH-waarden in mijn urine dan waarschijnlijk ook niet goed zouden zijn als ik zoveel medicijnen in moest nemen. Dit kon zij zelf onderzoeken. Ik vertelde haar dat ik op de televisie het programma van OBESE gezien had en dat de mensen die daaraan meegedaan hadden en veel waren afgevallen veel overtollige slappe huid gekregen hadden. Daarvoor moesten ze dan weer een huidcorrectie laten doen in het ziekenhuis. Dat is een zware operatie en met veel risico’s. Dit wilde ik dus absoluut niet hebben.

Nadat Astrid me nog gewogen en gemeten had vertelde ze me dat de LIPO II in combinatie met het eiwitdieet , vitaminen, mineralen en sporenelementen het meest geschikt voor mij zou zijn. Na elke Lipo behandeling zou ik dan moeten steppen om de afvalstoffen op een natuurlijke manier uit het lichaam af te voeren.

De eerste paar keer hield ik het steppen nog geen minuut vol, want dan was al mijn energie op. Door de tijd telkens te verlengen heb ik inmiddels aanmerkelijk veel meer energie weten op te bouwen. Ik kan nu al een half uur steppen!

Ik heb nooit een hongergevoel gehad tijdens heb dieet. Nu na een half jaar ben ik 26,5 kg. afgevallen en o.a. op mijn taille ben ik meer dan 30 cm. in omvang kwijtgeraakt. Wat ik nog het fijnste van dit alles vind is dat ik me veel fitter voel en ik heb meer zelfvertrouwen gekregen dan ik voorheen had.

De persoonlijke begeleiding van Astrid en haar collega’s heb ik heel erg fijn gevonden. Daarom kan ik een ieder die met overgewicht te maken heeft dit aanbevelen.
Dus als u ook wilt afvallen maak dan vandaag nog een afspraak met Astrid en ik wens u daarbij veel succes!

Groetjes Rieky

Anja van der Heijden uit Best, leeftijd: 36 jaar.

Al sinds mijn jeugd kamp ik met overgewicht en heb ik ben ik met veel lijnpogingen gestart, sommigen met succes maar de meeste zonder. Na de bevalling van de kinderen mislukte elke poging en was ik uiteindelijk ruim 30 kilo zwaarder dan voordat ik zwanger was.

 

Ook de afgelopen jaren heb ik diverse pogingen ondernomen om mijn gewicht weer naar beneden te krijgen maar om diverse redenen strandden deze. Op een bepaald moment moest ik een keuze maken, of mezelf accepteren met het overgewicht of nog een laatste poging doen met als doel: als dit niet lukt rest alleen acceptatie.

Afgelopen zomer hoorde ik voor het eerst van Sanaslank en in eerste instantie was ik erg terughoudend, mijn grens was altijd: lijnen met maaltijdvervangers (want die smaken immers niet en wat gebeurd er als je stopt) daar kon ik niet achter staan. Maar toch gedurende de weken die erop volgden werd ik toch wel nieuwsgierig en aangezien ik er altijd wel wat voor voel om toch iets nieuws te proberen en mijn grenzen te verleggen heb ik besloten om dit als laatste kans aan te grijpen. Ik begon dus redelijk sceptisch maar toen ik de eerste week ruim 3 kilo was afgevallen was ik (gedeeltelijk) overtuigd van de werking van de producten. Ook in het dagelijkse leven (2 kinderen, man, en een baan) blijkt het goed in te passen. Door de grote verscheidenheid aan producten kan ik samen met mijn gezin eten met soms geringe aanpassingen.

Inmiddels ben ik ruim 4 maanden bezig en ben ik bijna 22 kilo afgevallen met behulp van de Sanaslank produkten. Als ik nu terugkijk zijn eigenlijk alleen de eerste 3 dagen zwaar geweest, er zaten spullen bij die echt niet lekker waren en mijn lichaam moest even omschakelen maar na die dagen werd het diëten een ritme. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om hiermee te beginnen. Ik ben slanker, heb een betere conditie gekregen maar voel mij bovenal een stuk zelfverzekerder. Voor het eerst in jaren ga ik het weer leuk vinden om nieuwe kleding voor mijzelf te gaan kopen.

Laura Heijnsdijk, Breugel

Eind mei 2011 was ik er helemaal klaar mee: ik vond mezelf al een hele tijd te dik, jurkjes die leuk zouden moeten staan vond ik helemaal niet meer leuk staan: die vetrolletjes op mijn buik waren de boosdoeners, ik had al verschillende keren proberen af te vallen, dat lukte dan wel maar na verloop van ( korte) tijd sloop het lekkere eten en snoepen er weer in…..

Volgens insiders was ik niet (te) dik maar ik was er niet gelukkig mee. Na het lezen van een advertentie van Body Result heb ik een mail geschreven met mijn verhaal en wat mijn probleemzones waren. De volgende dag had ik een intake-gesprek en ben de week erna begonnen met een dieet met ”gewoon” eten en 3x per week Vacu-steppen.

Ik begon met een gewicht van ruim 71 kg en moest zeker 10- 11 kg afvallen!

In het begin viel ik 1 kg per 2 weken af, honger heb ik niet gehad! Maar na 2 maanden bleef ik qua gewicht hangen op 66 kg. Dat duurde heel lang en was niet meer gemotiveerd, ook omdat ik zo m’n best deed om nog meer af te vallen. Rond half september weer op de weegschaal en weer niet afgevallen: er werd me gezegd dat ik het kon! En dat die knop nog een keer om moest….Waarschijnlijk heb ik dat in m’n onderbewuste gedaan want 6 weken later was ik nog eens 5 kg kwijt! Dat betekede dat ik 10 kg was afgevallen! Het was me gelukt! Maar nu op gewicht blijven….

Ik ben het dieet onder begeleiding van Body Result gaan afbouwen, met de bedoeling om op gewicht te blijven. Ik ben meer eiwitten gaan eten ( meer zuivel, meer vleesbeleg op brood, enz) en ben me bewuster geworden van wat gezond en goed voor me is.

Het is nu half januari 2012, we zijn dus bijna 8 maanden verder en het gaat heel goed met me, m’n gewicht is iets toegenomen omdat ik spiermassa heb, dat is goed, daar wordt je ”strak” van en dat is wat ik wil.

Weg met die kleren van voor het afvallen, daar wil ik nooit meer inpassen!!!!

Denk nou niet dat ik nooit over de schreef ga: ook ik heb m’n ”snaai”momenten….. Ik laat die ook gebeuren omdat ik weet dat ik de volgende dag weer consequent kan en moet zijn. Ik ga elke maand bij Astrid op de weegschaal, vooral om voor mezelf die stok achter de deur te houden.

Ik zal m’n hele leven moeten opletten, maar als je weet wat goed voor je is valt het allemaal best wel mee.

Ik wens iedereen die gewichts-problemen heeft en niet tevreden met zichzelf is, heel veel succes in de race: waar een wil is een weg, zet die knop om en ga ervoor!!!!!

Laura Heijnsdijk

Breugel

Mirjam van de Wijdeven uit St. Oedenrode, leeftijd: 32 jaar.

Mijn naam is Mirjam van de Wijdeven Ik ben 32 jaar oud, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ons oudste kindje is 3 jaar en ons jongste kindje is 1 jaar oud.
Na de eerste zwangerschap bleek ik een langzaam werkende schildklier te hebben ontwikkeld. Mede als gevolg daardoor bleek het enorm lastig om de “zwangerschapskilo’s” kwijt te raken.

Uiteindelijk ben ik er in geslaagd om toch op voor mij een acceptabel gewicht te komen. Maar echt prettig in mijn vel zat ik niet. Dat werd erger na mijn tweede zwangerschap. De kilo’s wilden er niet meer af en na een aantal vruchteloze pogingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Body Result. Daar werd ik openhartig ontvangen.

Na een fijn intakegesprek met uitgebreide informatie waarin alle voors en tegens werden uitgelegd werd er een afvaldoelstelling en een persoonlijk “plan van aanpak” voor mij opgesteld. Ik ben meteen begonnen met een nieuwe manier van eten middels het dieet Sanaslank van Body Result. Eten op basis van eiwitten. De eerste 2 a 3 dagen hen ik wat last van een hongergevoel gehad, daarna helemaal niets meer. Vaak hoor je mensen zeggen dat bij dit soort diëten het eten vies is, NIET DUS. Je hebt een ruime keuze uit zoete en hartige dingen koeken, taartjes, yogurtjes, soepen, repen etc.

De eerste weken moest ik flink wennen aan mijn dieet maar tot mijn eigen grote verbazing waren er al 2 kilo af na 1 week, weer bijna 2 na 2 weken en alle daarop volgende weken ook. Ik ben nu ruim 2 maanden bezig en 16 kilo kwijt. Mijn figuur ziet er beter uit door een VIP-line behandeling om “mijn” probleemzone mijn buik aan te pakken. Het gaat nu zo goed met me dat ik besloten heb om mijn streefgewicht te laten voor wat het is en het ideale berekende gewicht te gaan halen. Indien me dat lukt ben ik 25 kilo lichter en zit ik een stuk beter in mijn vel.

Ik kan iedereen aanraden om ook eens een intakegesprek in te gaan en de stap te zetten om dit goed begeleid programma te gaan starten. Mijn steun heb je alvast! Ik kan je verzekeren dat het werkt, kijk maar naar mij.

Mien van Overbeek uit Oirschot, leeftijd: 58 jaar.

Goed nieuws voor iedereen die zoals ik, na vele lijnpogingen met weinig resultaat, de hoop bijna had opgegeven om ooit nog eens slank te zijn. Maar half oktober na een informatief telefoontje en een goed intakegesprek met Astrid van Body Result is het me in 3 maanden tijd gelukt om 20 kg. af te vallen.

De eerste keer krijg je een pakket mee met 43 verschillende producten om te proeven wat je lekker vind. Er zit van alles in bijvoorbeeld soepen, pannekoekjes, omeletjes, soepen, kwark, chocolademousse, minicakejes, chocoladekoeken en nog veel meer. Verder ook nog vitamines.

De eerste week had ik het idee dat ik de hele dag met eten bezig was, maar eenmaal daaraan gewend, ging het steeds beter en de kilo’s vlogen eraf. Na 2 dagen heb je al geen trek meer in iets zoets en met twee flinke porties groenten per dag krijg ik alles binnen om me fit en gezond te voelen. Na een maand was ik al 11 kg. minder en na 6 weken 41,5 centimeters kwijt. En na 3 maanden zit ik nu op 20 kg minder en drie kledingmaten kleiner. Op mijn taille ben ik nu 20 cm smaller en op mijn buik 18 cm. Tegelijkertijd heb ik ook Vacustep programma gevolgd, want alles moet toch een beetje in model blijven en dat is goed gelukt. Ook mede dankzij de VIPline die na de Vacustep de moeilijkste probleempunten nog aangepakt heeft.

Heel belangrijk is ook de goede begeleiding die je bij Body Result krijgt. Want als je eens problemen hebt mag je altijd bellen en dan gaan we vrolijk verder. Het is een hele fijne en gemakkelijke manier om fit en gezond, mooi en slank te worden en dat willen toch alle vrouwen.

Heidi Kolsters uit Middelbeers.

Wat een geweldig resultaat! Ik ben getrouwd met Frans en heb twee kinderen; Teun (8 jaar) en Mendy (6 jaar). Er zijn meerdere redenen te noemen waarom ik in de afgelopen jaren zoveel ben aangekomen. Ik weet in ieder geval dat ik een enorme liefhebber van allerlei snoepgoed ben en dat ik het er in de loop van de jaren allemaal zelf in gestopt heb.

Na zoveel mislukte lijnpogingen, had ik voor mezelf besloten om het nog één keer met professionele begeleiding aan te pakken. Via mijn zusje ben ik bij het eiwit-dieet van Body Result terecht gekomen. Zij was een jaar daarvoor met dit dieet heel wat kilo’s kwijt geraakt en nu nog steeds op gewicht. Het bewijs dus dat dit dieet zou moeten werken. In maart 2008 ben ik gaan praten met Astrid van Body Result. De dag daarna ben ik direct gestart. Natuurlijk heb ik even moeten wennen aan het andere eten en sowieso het gezonde voedingspatroon, maar honger heb ik niet gehad! En de snelle resultaten waren een geweldige stimulans om het vol te blijven houden.

Behalve het dieet ben ik ook met de Vacustep aan de slag gegaan. De combinatie van het eiwitdieet met de Vacustep zorgt er voor dat niet alleen de kilo’s verdwijnen maar ook de centimeters. En precies op de juiste plaatsen! Het eiwit-dieet heeft heel veel verschillende producten. Voor ieder wat wils dus! Naarmate het afvallen beter gaat, kom je in een volgende fase terecht. Dat betekent dus dat je langzaam steeds meer normaal eten erbij mag eten. Op die manier bereik je uiteindelijk een gezond voedingspatroon, wat je gemakkelijk kunt handhaven. Natuurlijk blijft het oppassen, maar zolang je je daar bewust van bent is het goed te doen. En zeg nou eerlijk, als je een resultaat kunt boeken van 23 kilo gewichtsverlies en 86,5 cm omvangverlies dan doe je er toch alles aan om dat zo te houden!

Dit dieet was voor de perfecte opstap naar mijn nieuwe uiterlijk! Ik heb me zowel innerlijk als uiterlijk nog nooit zo goed gevoeld!

Hallo allemaal, ik ben Cecile Gerritsen uit Sint Oedenrode en ik wil graag mijn ervaring met jullie delen.
Afgelopen maart was voor mij de maat vol. Door mijn tarwe allergie heb ik twee jaar stilgelegen qua beweging door hevige klachten als hartkloppingen, ademhalingsproblemen en duizeligheid. Het kon eigenlijk niet erger. In maart heb ik besloten om begeleiding te zoeken bij afslankstudio Body Result. Ik was te zwaar en fysiek en conditioneel was ik erg slecht. Ik heb al wel vaker geprobeerd om af te vallen maar dat was niet met een dieet, ik lette toen alleen op mijn voeding. Dit keer besloot ik om een dieet te gaan volgen onder begeleiding van een coach. En als ik eerlijk ben was dat helemaal geen straf! Het afvallen was gemakkelijk, ik had niet eens last van een hongergevoel. Verder waren de producten van SLIMdiet erg lekker en divers. Daarnaast maakte ik twee keer in de week gebruik van de VACUstep, het was gemakkelijk om op deze manier te bewegen en het beviel me goed. Voor het afvallen voelde ik me zoals ik al verteld had fysiek erg slecht. En nu voel ik me super! Ik ben 20 kilo kwijt en totaal 70 cm afgevallen.

Hallo ik ben Pauline Reinaard uit Veghel,

Toen ik een vakantiefoto van mezelf zag wist ik het zeker. Ik ga nu toch echt afvallen. Na mijn vakantie heb ik meteen Astrid op gebeld. Want daarvan wist ik zeker dat het zou helpen. In 2002 ben ik ook bij Astrid geweest om af te vallen en met succes. Ik wist dus dat deze manier bij mij paste. Helaas ben ik een emotie eter. En door een aantal vervelende gebeurtenissen zijn de kilo’s er weer aan gekomen. In september 2017 ben ik dus weer begonnen met afvallen en dat was zeker geen straf. De producten van SLIMdiet en Dline zijn gemakkelijk te bereiden en er is veel keuze daarnaast is het ook nog eens lekker. Alleen nog wat groenten toevoegen en klaar! Ik krijg de juiste begeleiding en word bewust dat er in bijna alles suiker zit. Zelfs in yoghurt zit suiker, nou daar was ik me dus totaal niet van bewust. Naast het dieet maak ik ook gebruik van de VACUstep. Dit bevalt me erg goed en in combinatie met het dieet vliegen de centimeters eraf. Ik ben nu 31,5 cm en 12 kilo kwijt. Ik voel me beter dan ooit, ik heb energie voor 10! Terwijl ik voor het afvallen altijd moe was en geen energie had. Voor de mensen die nog twijfelen om begeleiding te gaan zoeken, zet die knop om en ga ervoor! Je voelt je er zoveel beter door.

Voor:                                                                            Na:
  

Mijn naam is Mirjam, ik ben 46 jaar en ik kom uit Helmond. Ik kampte al vanaf mijn 16e met het welbekende jojo effect. Het afvallen ging best eenvoudig, maar ik kwam net zo hard weer aan en soms zelfs meer. Na 2 zwangerschappen die nu al 16 jaar geleden zijn, ben ik aardig verslaafd geraakt aan sporten. De kilo’s vlogen er goed af en samen met gezondere voeding had ik een prima gemiddeld gewicht van 68 kilo. Eenmaal wat ouder geworden merk je toch wel dat het echt niet eenvoudig is om op gewicht te blijven. Hoe vaak ik ook ging sporten, (ik ging 4x per week 2 uur fitnessen), hoe gezond ik ook at, uiteindelijk ging er niks af en kwam ik juist aan. Tot ik er klaar mee was afgelopen april. Ik zag op social deal een aanbieding van Body Result in Best voor 6 cavitatie behandelingen. Dat is plaatselijk vet verwijderen met een apparaat. Ik was hier al bekend mee en dacht, och als die zwembandjes maar weg zijn is het prima voor de zomer! Ik heb een afspraak gemaakt en tijdens de intake moest ik natuurlijk ook op de weegschaal staan, toen ik de uitslag kreeg van mijn spiermassa, vetpercentage en gewicht schrok ik enorm. Mijn vetpercentage was veel te hoog en ik zat nu toch echt bijna aan die 77 kilo. Dat kwam erg hard aan. Na een heel fijn gesprek met Astrid besloot ik om een startpakket aan te schaffen van SLIMdiet, dit is een proteïne dieet. Het koste € 49,95 en zo kon ik een week uittesten of het iets voor me was. En Astrid wist het zeker: dit gaat lukken! Komt goed Mirjam! Ik was zeer gemotiveerd en ging aan de slag. Het was zeer goed te bereiden en vol te houden.  En bijna elk product vond ik lekker. Na een week mocht ik weer op de weegschaal en ik zal je zeggen dit was een feestje! Er was bijna 2 kilo vet af! Ik besloot om door te zetten. Samen met het vele sporten, het proteïne dieet en de voedingsadviezen was ik in de zomer maar liefs 13 kilo afgevallen! Ik voelde me een heel ander mens! Mijn spiermassa is omhoog gegaan (waardoor je mooier en strakker af valt) en mijn vetpercentage was wel met 10% gezakt. Ik ben nog steeds op gewicht en voel me fantastisch! En ja, ik ga uiteten, regelmatig op stap en geniet net als alle anderen, maar ik maak verstandigere en betere keuzes. Dat heb ik in de afgelopen maanden geleerd. Lieve Astrid en Yvonne van Body Result Best, bedankt voor de fijne begeleiding en de goede adviezen! Ik blijf af en toe zeker langskomen om te wegen, zodat ik dit vast ga houden. Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was!


Een persoonlijk intakegesprek plannen? Neem contact op via onderstaande gegevens of via het contactformulier.